Logo Email Communications, Delft
Email Communications
info | sitemap
Home
Medewerkers
 Bas Jobsen
 Michiel Jobsen
 Luuk de Krijger
 Johan Weekamp
Software / Scripts
Webdesign
Website Search
PHP
XML
Portfolio
Vacatures
Tarieven
E-mail Marketing
Virus en Spam
Linkedin buttons
Links
Adres / Contact
layout
layout
» Home » Medewerkers » Johan Weekamp Maandag 15 Juli 2024

Johan Weekamp

Email: j.weekamp@emailcommunications.nl
Telefoon:

Johan Weekamp is werkzaam als afstudeerder binnen Email Communications. Tijdens zijn afstudeerproject houdt hij zich bezig met het schrijven van documentatie voor de door Email Communications ontwikkelde ECMysqlSearch Class en het verder verbeteren van deze class, o.a. uitbreiding met fonetisch zoeken.
Meer informatie hierover is te vinden op de projectwebsite: http://www.serach4free.nl/.

Tijdens zijn opleiding Energietechniek aan de MBO komt hij via het Internet in contact met een aantal mensen (waaronder Bas Jobsen) die druk bezig waren met het opzetten van een aantal e-zines. Toen werd Johan gevraagd om de eindredactie van de e-zine MopMail op zich te nemen. Wat hij graag deed.

Na een aantal jaren besloot hij samen met Bas en een aantal andere jongens zelf een moppen e-zine op te richten (Fun-Mail).

Na de MBO opleiding ging hij verder studeren. Eerst studeerde hij Technische Informatica. Na een jaar besloot hij te stoppen met deze opleiding en over te stappen na opleiding Mens en Informatica aan de Hogeschool Drenthe.

Nu is hij zover met zijn opleiding, dat hij kan gaan beginnen met zijn afstudeerproject.

 
© 1996-2011, Email Communications
W3Masterson
powered by mysql and php4, link to mysql.com powered by mysql and php4, link to php.net Valid HTML 4.01! Viewable With Any Browser!