Logo Email Communications, Delft
Email Communications
info | sitemap
Home
Medewerkers
Software / Scripts
Webdesign
 Toegankelijkheid
 XHTML
Website Search
PHP
XML
Portfolio
Vacatures
Tarieven
E-mail Marketing
Virus en Spam
Linkedin buttons
Links
Adres / Contact
layout
layout
» Home » Webdesign Maandag 15 Juli 2024

Standaard webdesign pakket

Email Communications levert websites volgens een standaardoplossing. Deze websites zijn geschikt voor bedrijven, instellingen en personen die nog geen website hebben, of het rendement van hun bestaande website willen verbeteren.

Content management systeem (CMS)

Webistes worden gebouwd met Opensourcecms.eu of Joomla.

Enkele voorbeelden van websites, die gebruik maken van deze oplossing:
http://www.emailcommunications.nl/ (deze website)
http://www.airconditioners.be/
http://www.kinderchat.nl/
http://www.webvrouw.nl/
http://www.lionair.nl/
http://www.moerasvoetbal.nl/
http://www.pragmatischinnoveren.nl/

De standaardoplossing is geschreven in html en php, additioneel wordt van javascript (DHTML) gebruik gemaakt. De oplossing in zijn totaal is browser onafhankelijk opgezet en geoptimaliseerd voor de robots van de zoekmachines, wat de best mogelijke positionering mogelijk maakt.

Voor zover het HTML betreft voldoet alle code 100% aan de voorwaarden, zoals als opgesteld door W3C ( http://www.w3c.org/ ) voor een geldig 4.01 HTML document volgens het 'Loose' DTD zie: http://www.w3.org/TR/html4/

Alle php functies werken met 'PHP directive register_globals is off' wat de veiligheid van de scripts ten goede komt. (http://nl.php.net/registerglobals). Uiteraard is alle code 100% foutloos volgens het hoogste niveau van foutmelding (E_ALL). (zie: http://nl.php.net/manual/en/function.error-reporting.php)

Alle php code is werkzaam vanaf versie PHP 4.1.0 en hoger (versie 4.1.0 zelf wordt ten zeerste afgeraden) met een kleine aanpassing vanaf PHP 3.0. Ondersteuning van de toekomstige versie 5 is gegarandeerd.

Verder voldoet de oplossing in zijn geheel aan alle eisen zoals beschreven onder: Toetsbare kwaliteit.

(open) Source

De website wordt compleet met alle source-code geleverd. Klant is vrij alle source naar wens aan te passen, het is echter niet toegstaan de source te redistribueren.

Licentie

Licentie is uitsluitend geldig voor 1 installatie. Klant is dus vrij om de software (later) onder te brengen op een andere hosting locatie, maar mag geen tweede site bouwen met de zelfde software (Licentie).
Software als geheel mag wel doorverkocht worden, in dat geval wordt de koper Licentie-houder.

Prijzen

Prijzen van de standaardoplossing vindt u onder tarieven.

 
© 1996-2011, Email Communications
W3Masterson
powered by mysql and php4, link to mysql.com powered by mysql and php4, link to php.net Valid HTML 4.01! Viewable With Any Browser!